středa 16. října 2019

Vinobraní...;-)

V neděli 22. září se u nás po roce konal další (už čtvrtý, pokud se nepletu) ročník vinobraní. Tentokrát kvůli rekonstrukci hlavní silnice výjimečně na jiném plácku.
Naši kluci se tam opět těšili, jen Andy si pár dní předtím posteskl, že tam není žádná zídka, ze které bych mohl skákat, čímž narážel na předloňskou akci. V žertu jsem ho uklidnil, že si můžeme půjčit nákupní vozík z blízkého teska a jezdit v něm z kopce. V tu chvilku mu zasvítily oči, že to je super nápad...:-)
Přišlo mi trochu líto, že volba termínu padla na neděli, ale vzhledem k tomu, jak perfektně vyšlo počasí, to bylo vlastně dobře.
Na místo jsme dorazili chvilku po zahájení, takže příjezd panovníka jsme prošvihli, ale zásoby vína ještě vypité nebyly, takže v pohodě. :-) Ačkoli normálně samozřejmě poslouchám jinou produkci, sem se vystupující kapela vysloveně hodila. A když někdy v závěru spustili Svařák od Harleje, udělali neskutečnou radost jak mně, tak Andymu s Álou, kteří si písně této kapely prozpěvují od té doby, co jsem jim ji před červencovým koncertem odtajnil.
Aspoň dle mého soudu se vinobraní vydařilo, druhý den se tedy vstávalo poněkud hůř než obvykle, ještě o něco složitější to pak bylo v práci, ale už teď se těším na další ročník.

Blog v novém

Vítejte na nové stránce Pařánkova blogu, import obsahu z blog.cz byl dokončen. Postupně proběhnout ještě určité úpravy. Případné problémy mo...