úterý 27. července 2010

Střecha...;-)

Podle toho, že se zde přestaly s železnou (i když tu a tam korodující;-)) pravidelností objevovat příspěvky, je určitě každému jasné, že došlo na hrozby a jsme přechodně bez internetu.
Když jsme přesný termín opravy střechy zjistili, jásal jsem, vždyť předpověď počasí slibovala tropy minimálně až do půlky srpna. Jenže věřte meteorologům!
Ve středu v poledne jsme se chtěli mrknout na předpověď, jenže v ní ukázali pouze záběry z družice, jak bylo dopoledne. Super služba, kdybych se celé dopoledne díval z okna, vím to samé. Poté, co večer ohlásili na další den ochlazení na 25°C a na páteční noc pak bouřky, ve čtvrtek dopoledne koukám v předpovědi na mapu s aktuálními dvacítkami (mám na mysli teploty;-)), zatímco náš celkem přesný teploměr v tu samou chvíli ukazoval 16°C a bouřka nás probudila už o jednu noc dříve, mě v tomto ohledu nemůže překvapit už nic.
Takže nakonec jediné, co mě během lijáků překvapilo, je to, že nám i bez střechy nikam nezateklo, což jsme chodili pravidelně nervózně kontrolovat...;-)

Blog v novém

Vítejte na nové stránce Pařánkova blogu, import obsahu z blog.cz byl dokončen. Postupně proběhnout ještě určité úpravy. Případné problémy mo...