neděle 1. března 2020

Čokoládový festival...;-)

V sobotu 25. ledna jsme si rozhodli pořádně osladit odpoledne. Na výstavišti v Lysé nad Labem se konal Čokoládový festival. Zaparkovali jsme automaticky tak jako vždy a vydali se směrem ke vstupu na výstaviště. Ovšem brány byly zavřené a uvítala nás cedule, že vstup je z jiné ulice. Sice jsme v Lysé byli už mnohokrát, ale přece jen místní nejsme, ovšem za stejným cílem mířilo mnohem víc lidí, proto stačilo nenápadně se přidat za některou ze skupinek. Celý areál jsme prakticky venkem obešli, abychom se dostali před správnou halu, kde se daly koupit vstupenky.
Hala byla rozdělená na půl a jen tam probíhala výstava. To bylo vlastně i jedno z mínusů - pokud si někdo něco koupil a chtěl ochutnat, neměl kam uhnout, protože všude byly mraky lidí. Přitom kdyby se hala zpřístupnila celá, místa by bylo dost. Vystavené cukrovinky byly lákavé i pro oči. Je pravda, že ceny byly poněkud vyšší, ale to bylo hlavně proto, že se jednalo o kvalitnější čokoládu, než je běžně k dostání. Dokonce i já, který zase tolik o sladké nestojím, jsem několikrát zhřešil. Další mínus bych viděl v tom, že nebylo možné nechat si v nějaké šatně bundy. Prodírat se v davu se zimní bundou na sobě nebo v ruce nebylo taky úplně ideální.
Kluci ale byli nadšení a až se bude podobný festival opět konat někde poblíž, bude asi těžké je odmítnout…;-)

Blog v novém

Vítejte na nové stránce Pařánkova blogu, import obsahu z blog.cz byl dokončen. Postupně proběhnout ještě určité úpravy. Případné problémy mo...