středa 25. srpna 2010

Reklamy...;-)

Všimli jste si někdo toho, že se některé reklamy dají pojmout ze dvou stran? Vynechávám ty vysloveně trapné, ale třeba taková reklama České spořitelny, v níž vystupuje Lenka Veselá a Tomáš Fiala. Předpokládám, že původní myšlenkou bylo poukázat na to, že tento bankovní ústav má tolik poboček, že si každý vybere tu nejbližší. Jenže! Třeba já jsem to uchopil z druhé strany. Vy si sjednáte schůzku ve spořitelně a potom běháte jako blázni po městě, protože vás odevšud vyhazují a vy marně hledáte tu svoji pobočku, kde na vás zbytečně čeká mladá usměvavá sympatická bankéřka a stydne vám připravená kávička...
Nebo co takový Raid Night&Day. Podle reklamy slibuje zaručenou ochranu před hmyzem. V noci před komáry, ve dne potom před mouchami. No jo, jenže co když nějaká moucha trpí nespavostí a do bytu se vám rozhodne podívat v noci? A co třeba komár, který si chce pochutnat přes den? To máte potom smůlu. Tedy alespoň podle reklamního textu.
Ať tak nebo tak, jsem vděčný za každou reklamu, která není přitroublá. Třeba jako když modelka konečně přijde na to, proč všichni muži stojí ve druhé frontě, když se v minikabelčičce na výstavě skrývá rodinné balení toho nejpráškovatějšího prášku na praní, nebo když zazní věta "Co nového, Adámkovi?"
U nás doma momentálně jednoznačně vede spot na internetový obchod s botami Zalando.de, který má tak skvělé ceny, že manžela vášnivé sběratelky obuvi už stíhá stíha. Pěkné, jednoduché a vtipné. Posuďte sami:

Blog v novém

Vítejte na nové stránce Pařánkova blogu, import obsahu z blog.cz byl dokončen. Postupně proběhnout ještě určité úpravy. Případné problémy mo...